Vers vleesvoeding, naturis en Daily Meat

Naturis vers vlees
Naturis vers vlees is een kwalitatief en prijstechnisch heel goed product dat door honden graag en goed gegeten wordt. Zeker voor honden met gezondheidsproblemen als darmklachten/huidklachten hebben veel baat bij deze voeding, omdat het puur natuur is. Hun spijsverteringsstelsel wordt niet extra belast met allerlei overtollige stoffen en allergie-opwekkers als granen en een goed spijsverteringssysteem is de basis voor een gezond lijf. In de natuurgeneeskunde is een beroemde uitspraak: in de darmen heerst het leven of de dood.
Ook voor honden die al problemen hebben en allerlei allergieën ontwikkeld hebben zijn er ook andere soorten vlees voorhanden zoals lam of eend. De prijzen staan bij de verschillende soorten vermeld, bij afname vanaf 30 kilo en meer ontvangt u staffelkorting, dat loopt op tot 20 cent per kilo.
Zalmolie is erg goed voor de essentiële vetzuren, bij allergieën, problemen met het immuunsysteem of als je hond wat extra nodig heeft om aan te sterken.
In het vlees zit geen bindmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Er zit sinds kort wel een klein percentage pens in, dit omdat honden dit erg lekker vinden. De pens wordt streng geselecteerd en wordt na de slacht gekoeld bewaard en gespoeld voor verwerking. Tevens zit er een mineralen en vitaminencomplex toegevoegd.
Ontdooien in de koelkast uit de verpakking, 2 dagen houdbaar. De worsten zijn makkelijk op te delen in bevroren toestand door ze iets in te snijden met een kartelmes, waarna je ze kunt breken/aftikken.
Ook de brokken van naturis zijn bij mij verkrijgbaar.
Voor verdere informatie verwijs ik u naar de website van naturis zelf: www.naturis.be

Daily Meat

Daily Meat is een ander versvleesvoeding wat ik in het assortiment heb. Het is ook een mooi product, vriendelijk geprijst. Er is geen vitaminen en mineralen complex toegevoegd, maar er zijn meerdere diersoorten bij elkaar in om het tot een kompleet voer te maken.